Njohja me rolin dhe marrëdhëniet e Prefektit të Qarkut me forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë (FARSH) Promovimi i vlerave të Trashgimisë historiko-kulturore të Qarkut Fier dhe vizitë në Parkun Arkeologjik Kombëtar të Apolonisë

 • Tjetër
 • akim me pjesmarrësit e kursit të lartë të sigurisë së NATO-s(KLSM).Vizitë,pritje.
 • 15/03/2023
 • 10.00
 • Ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Fier,Parku Arkeologjik Kombëtar Apolonia
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Fier
 • Lefter Shehaj
 • Prefekti i Qarkut Fier
 • Anëtarët e kursit të lartë të sigurisë së Mbrojtjes KLSM,nga 14 shtete përfshirë Shqipërinë dhe personelin shoqërues, maksimumi i pjesmarrësve 20 persona
 • Jo
 • Jo
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm,Prefekti i Qarkut Fier
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm Prefekti i Qarkut Fier