Dhoma e Industrise se Tregetise , gjate muajit mars 2023, do te organizojne panairin Work &Study 2023 me pjesmarrjen e AKPA dhe Institucionet e varesise sipas cdo rajoni, Drejtorite Rajonale te Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme te Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do te jene pjese e ketij aktiviteti.

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 16/03/2023
 • 11.00-15.00
 • Pallati i sportit Gjirokastër
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Ornela Gace
 • Organizatore e Panairit
 • Ornela Gace Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Brikena Nallbani Drejtore Drejtorie AKPA, Gertiola Cepani Pergjegjese sektori AKPA, Marseda Xarba, Drejtor DRAKPA Gjirokastër, Renata Puleri, Drejtor, Shkolla e mesme profesionale "Thoma Papapano", Gjirokastër, Sulo Mucobega, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Gjirokastër, Erald Bushi, përgjegjës ZVAKPA, Gjirokastër, Odisela Myrto, përgjegjës ZVAKPA, Përmet, Oltjan Mema, përgjegjës ZVAKPA, Tepelenë
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm