Ne kuader te celjes se shkolles se pare shqipe ne Pogradec dhe te dytes ne Shqiperi. Bashkia Pogradec ne bashkepunim me ZVA Pogradec organizon nje aktivitet i cili ne fokus te tij ka perkujtimin e kesaj date te rendesishme per qytetin.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 13/4/2023
 • 12:00
 • Salla e Keshillit Bashkiak
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Entela Gusho
 • Zv Kryetare
 • Kryetari i Bashkise Pogradec z. Ilir Xhakolli, Drejtori i ZVA Pogradec, Z.Sotiraq Mangeri te ftuar mesues dhe nxenese
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli