Dita e Verës është një festë me origjinë të lashtë. Festimet kryhen në nderim të natyrës së bukur shqiptare dhe bimësisë që merr jetë në këtë datë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 14/03/2023
 • 10:00
 • Në qendër të qytetit Ballsh
 • Shqipëri
 • Fier
 • Mallakastër
 • Ballsh
 • Z.Qerim Ismailaj | Znj Etilda Dishaj
 • Kryetari Bashkisë | Drejtor i Zyrës Vendore Arsimore,Mallakastër
 • Përfaqësues të Bashkisë Mallakastër, Drejtues dhe mësues të shkollave Mallakastër.
 • Jo
 • Po
 • Z. Zamir Malasi / Zv. Kryetar
 • Z. Zamir Malasi / Zv. Kryetar