Pogradeci ka arritur te fitoje kampionatin e volejbollit per femra dhe do te behet ceremonia e dhenies se kupes.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 12/3/2023
 • 14.00
 • Palestra Sportive, Fani, Gur i Kuq
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Klevis Cane
 • Drejtor i Sporteve
 • Kryetari i Bashkise z. Ilir Xhakolli, Zv/Kryetarja znj, Entela Gusho, perfaqesues nga Federata e Volejbollit dhe familjare
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli