Bashkebisedim me komunitetin per problemet dhe projektet qe ka fshati.

 • Tryezë diskutimi
 • 09032023
 • 10.00 deri 10.45
 • Ambjent i pa caktuar.
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Kajan
 • Arif Tafani dhe Marenglen Bali
 • Kryetar dhe NenKryetar Bashkie
 • Banoret e fshatit.
 • Jo
 • Po
 • Mustafa Çarçiu
 • Mustafa Çarçiu Sek.i Pergjithshem i Bashkise.