Bashkebisedim me komunitetin ne Dragot Ferme per problemet e fshatit si bujqesia ,arsimi etj

 • Tryezë diskutimi
 • 15032023
 • 11.00 deri 12.30
 • Ambjent ne Lokal ( i pa caktuar).
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Kajan
 • Arif Tafani dhe Marenglen Bali
 • Kryetar dhe NenKryetar Bashkie
 • Banoret e fshatit dhe mesuesit e shkolles Dragot.
 • Jo
 • Po
 • Mustafa Çarçiu
 • Mustafa Çarçiu Sek.i Pergjithshem i Bashkise.