Takim me komunitetin per problemet e infrastruktures dhe bujqesise .

 • Tryezë diskutimi
 • 13032023
 • 12.30 deri 13.45
 • Ambjent ne Lokal ( i pa caktuar).
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Grekan
 • Arif Tafani dhe Marenglen Bali
 • Kryetar dhe NenKryetar Bashkie
 • Banoret e fshatit dhe fermeret potencial.
 • Jo
 • Po
 • Mustafa Çarçiu
 • Mustafa Çarçiu Sek.i Pergjithshem i Bashkise.