Bashkebisedim me komunitetin per projektet e lagjes dhe problemet ne infrastrukture.

 • Tryezë diskutimi
 • 10032023
 • 11.00 deri 12.30
 • Ambjent i pa caktuar.
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Belsh
 • Arif Tafani dhe Marenglen Bali
 • Kryetar dhe NenKryetar Bashkie
 • Banoret e fshatit.
 • Jo
 • Po
 • Mustafa Çarçiu
 • Mustafa Çarçiu Sek.i Pergjithshem i Bashkise.