Bashkebisedim me fermeret per problemet e buqesise dhe blektorise.

 • Tryezë diskutimi
 • 09032023
 • 11.00 deri 12.30
 • Ambjent i pa caktuar.
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Kajan
 • Arif Tafani dhe Marenglen Bali
 • Kryetar dhe NenKryetar Bashkie
 • Fermeret dhe blektoret potencial.
 • Jo
 • Po
 • Mustafa Çarçiu
 • Mustafa Çarçiu Sek.i Pergjithshem i Bashkise.