5 Mars do te jete Dite Zie Kombetare ne shenje dhimbjeje dhe lutjeje per viktimat qe humben jeten ne aksidentin tragjik ne Greqi. Se bashku me Konsullin e Pergjithsem Grek ne Korce do te ndizen qirinj dhe do te vendosen lule ne shenje solidariteti.

 • Tjetër
 • Homazhe
 • 05/03/2023
 • 18:00
 • Prane Konsullates Greke ne Korce
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korce
 • Konsulli i Pergjithshem i Greqise ne Korce Z. Nikolaos Yotopoulos, te ftuar te tjere.
 • Po
 • Po
 • Xheni Kita
 • Sotiraq Filo