Punonjesit e policse njihne me rolin dhe detyrat e tyre gjate procesit zgjedhor per organet e qeverisjes vendore te dates 14 maj 2023

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 06/03/2023
 • 10.00
 • Akademia e Sigurise Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Sauk
 • Muhamet Rrumbullaku | Ilirjan Celibashi | guido De Sanctis | Olsian Cela
 • Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit | komisioni Shtetror i Zgjedhjeve | Ambasador i Prences se OSBE-se ne Tirane | Prokuror i Pergjithshem
 • Drejtuesit e larte te Policise se Shtetit
 • Jo
 • Jo
 • Ferdinand Mara, Drejtor i Rendit Publik ne DPPSH
 • Sokol Bizhga, zv Drejtor i Pergjithshem i Policise se Shtetit