Takim promovues per Roskovecin me te rinj studente dhe jo studente ne Tirane

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 20/03/2023
 • 17:30
 • Albania AirStadium, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec, tye rinj studente dhe jo studente
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec