Takim me punonjes social ne kuader te muajit Mars i cili quhet dhe muaji i punonjesve social

 • Tryezë diskutimi
 • 10/03/2023
 • 10:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa | Juliana Pirra
 • Kryetar i Bashkise | pergjegjese
 • Eriselda Sefa,Juliana Pirra,punonjes social te qytetit
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu,Drejtor
 • Nuk ka sek te pergjithshem