Takim me nxenes te shkolles fillore te qytetit

 • Tjetër
 • Takim ne zyre
 • 08/03/2023
 • 11:30
 • Durres, Bashkia Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako
 • Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise, mesuese dhe nxenes
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka