Takim me grate artiste me rastin e festes se 8 Marsit

 • Tjetër
 • Takim
 • 08/03/2023
 • 19:00
 • Teatri Operas dhe Baletit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr 2
 • Elva Margariti | Te ftuarit
 • Minister i Kultures | Te ftuarit
 • Te ftuarit
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjithshem