Me rastin e Dites se Veres do te organizohet eventi “Retro Elbasan”, aktivitet i cili do te bazohet ne ekspoziten e mjeteve retro dhe targave suvenir.

 • Tjetër
 • Ekspozite e mjeteve retro dhe targave suvenir
 • 11/03/2023
 • 07:30 deri ne oren 16:00
 • Sheshi "Gensher", Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • -
 • -
 • z. Blendi Gonxhja Drejtor i Pergjithshem i DPSHTRR, z. Gledian Llatja Kryetar i Bashkise Elbasan, punonjes te DPSHTRR si dhe qytetare.
 • Po
 • Po
 • -
 • -