Promovim i librave me poezi “Blu” dhe “Teshat e shpirtit” të autores Valbona Kolaveri.

 • Tjetër
 • Promovim
 • 11/03/2023
 • 11:00
 • Biblioteka "Marin Barleti"
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Qytet
 • Zj. Valbona Kolaveri
 • Autore
 • Përfaqësues të bashkisë, shkrimtarë, të ftuar
 • Po
 • Po
 • S. Mardusha, Specialist
 • D. Kraja, Këshilltar