Drejtoria e Pergjithshme e AKPA , Dhoma e Industrise se Tregetise , gjate muajit mars 2023, do te organizojne panairin Work &Study 2023. Institucionet e varesise sipas cdo rajoni, Drejtorite Rajonale te Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme te Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do te jene pjese e ketij aktiviteti.

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 09/03/2023
 • 11.00-15.00
 • Kinemaja Aleksander Moisiu
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Ornela Gace
 • Organizatore e Panairit
 • Brikena Nallbani Drejtore Drejtorie AKPA, Ornela Gace Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Gertiola Cepani Pergjegjese sektori AKPA, Indrit Buka , Drejtor Zyra e Punesimit Durres, Bledar Teferici Drejtor Shkolla e Mesme Profesionale “ 26 Marsi” Kavaje Eriona Bani Pergjegjese sektori Zyra e Punesimit Kavaje
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm