Me rastin e 8 Marsit, ne shenje respekti,vleresimi dhe mirenjohjeje,Bashkia Gjirokaster dhe nje grup te rinjsh do te shperndajne lule ne zonja,nena,gra e vajza te zakonshme te qytetit

 • Tjetër
 • 08/03/2023
 • 10:00
 • Ambint i hapur/ne rruget e qytetit
 • Shqipëri
 • Shqiperi
 • Shqiperi
 • Shqiperi
 • Flamur Golemi
 • Kryetar Bashkie
 • Nje grup te rinjsh,zonja dhe zonjusha te rastit qe do hasen rruges si dhe zonja dhe zonjusha te punesuara ne Drejtorine e Sherbimeve prane Bashkise.
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri /jurist /Drejtoria Juridike dhe Prokurimeve Publike
 • Nertil Nebiaj/sekretar i Pergjithshem