Zevendesministri i Drejtesise, znj. Adea Pirdeni dhe Keshillitari, znj.Enkeleda Pano do te marrin pjese ne Konferencen nderkombetare te Drejtesise

 • Tjetër
 • Konference
 • 09/03/2023
 • 11:00
 • Arabi Saudite
 • Shtet tjetër
 • Arabi Saudite
 • Ministri i Drejtesise te Arabise Saudite
 • Minister
 • Ministria Drejtesise te vendeve te ndryshme dhe autoritete te larta te drejtesise
 • Po
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu