Ditën e hënë më datë 13 mars, ora 13:30 në ambjentet e sallës së Këshillit Bashkiak do të zhvillohet “Këshillim Karriere” me shkollat e mesme nga universiteti Fan Noli, Korçë.
Në të njëjtën ditë ora 11:00 do të zhvillohet i njëjti takim në shkollën Dëshmorët e Pojskës, Udënisht.
Këshillimi i karrierës do të moderohet nga 4 pedagog të universitetit.

 • Këshillim
 • 13/03/2023
 • 13:30
 • Salla e Keshillit Bashkiak
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Julika Nasto
 • Specialiste e Rinise
 • Gjimnaziste dhe 4 pedagoge nga Universiteti Fan Noli
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli