Aktivitet mbi arsimin dhe koncert me rastin e 7 Marsit ,organizuar nga nxenes te shkollave te Bashkise Gjirokaster( vleresim dhe mirenjohje per ish mesues ne sistemin arsimor ne Bashkine Gjirokaster)

 • Tjetër
 • 06/03/2023
 • 18:00
 • Teatri “Zihni Sako”
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Albana Hasanaj | Niko Kothere
 • Kryetar Bashkie | Drejtor te ZVA Gjirokaster | Historian
 • Nxenes shkolle ,ish mesues ne sistemin arsimor
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/specialiste/Drejtoria Juridike dhe prokurimeve publike
 • Nertil Nebieaj/Sekretar i Pergjithshem