Do te ekspozohen sende personale, fotografi dhe materiale ne video te personaliteteve qe lidhen me keto shkolla te para, kryesisht mesuesit, nxenesit dhe kontribuesit.

 • Tjetër
 • Ekspozite
 • 07/03/2023
 • 11:00
 • Muzeu Kombetar i Arsimit
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Sotiraq Filo | Fjoralba Prifti
 • Kryetar Bashkia Korce | Drejtore e Muzeut te Arsimit
 • Mesues ne pension, perfaqesues nga Bashkia, perfaqesues nga institucione te tjera lokale dhe artdashes.
 • Po
 • Po
 • Xheni Kita
 • Sotiraq Filo