Në kuadër të 8 Marsit- Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Bashkia Korçë do të dhurojë lule për vajzat dhe gratë në qytet në shenjë mirënjohjeje.

 • Tjetër
 • Dita Ndërkombëtare e Gruas - 8 Mars
 • 08/03/2023
 • 11:00
 • Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • S'ka
 • --
 • Vajza/gra
 • Po
 • Po
 • Xheni Kita
 • Sotiraq Filo