Vizite ne nje shkolle ku aplikohet projekti i edukimit mbi sigurine ushqimore

 • Inspektim/kontroll
 • 10/03/2023
 • 12.00
 • Pogradec, Shkolla 9-vjecare Kole Koci
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Frida Krifca | Jeta Deda
 • Minister | Drejtore AKU
 • Ministrja, Drejtoresha e AKU, Nxenes dhe Mesues pjese e projektit
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore