Vizite ne banesat e ish mesuesve tashme te dale ne pension te cilet jane ne pamundesi levizjeje

 • Tjetër
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Vizite ne banese
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Albana Hasanaj
 • Kryetar Bashkie | Drejtor ZVA Gjirokaster
 • Kryetar i Bashkise,Drejtor ZVA Gjirokaster
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/specialist prane Drejtorise Juridike dhe Prokurimeve Publike
 • Nertil Nebiaj/Sekretar i Pergjithshem