Takim me grate qe angazhohen ne fushen e bujqesise

 • Tryezë diskutimi
 • 08/03/2023
 • 10.30
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Perfaqesues te MBZHR, Gra fermere
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore