Takim me fermeret ne Lekaj ne lidhje me problematikat dhe sfidat e ketij sektori.

 • Tjetër
 • 08/03/2023
 • 12:00
 • Lekaj
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Lekaj
 • Edison Memolla
 • Kryetar Bashkie
 • 30 veta
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem