Steering Committee me BERZH

 • Tryezë diskutimi
 • 09/03/2023
 • 09.30
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues te BERZH
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore