Aktivitet në kuadër të festë së 8 Marsit, Java e Gruas.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/03/2023
 • 08.00-19.00
 • Vendi i Dëshmisë dhe kujtesës
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Qytet
 • Z. Pjerin Mirdita
 • Përgjegjës
 • Të rinj dhe të reja, staf i bashkisë, të ftuar
 • Po
 • Po
 • Stela Mardusha, Specialist
 • Ditmir Kraja, Këshilltar