Takim me vajzat dhe grate e Rrogozhines ne kuader te festes se 8-Marsit.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 09;00
 • Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Edison Memolla
 • Kryetar Bashkie
 • Qytetare te Rrogozhines, staf i Bashkise.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem