Ditën e mërkurë, më 8 Mars 2023, Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural do të organizojë një event, për vlerësimin e kontributit të gruas në bujqësi, ku është ftuar të marrë pjesë edhe Kryeministri i Shqipërisë, SHTZ. Edi Rama.

 • Tjetër
 • Event
 • 08/03/2023
 • 11:00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • -
 • Kryeministri, SHTZ Edi Rama dhe pjesemarres te tjere
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise
 • Kryeministri, ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -