Event Mesuesit (Takime me mesuesit e shkollave 9-vjecareve dhe te mesme me rastin e Festes se 7 Marsit

 • Tjetër
 • Event
 • 07/03/2023
 • 11.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem