Dreke me zonjat punetore te Bashkise Tirane

 • Tjetër
 • Dreke me punonjeset e BT
 • 08/03/2023
 • 14.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem