Ti je Shembull! Vlerësimi i grave në Berdicë për kontributin e dhënë në shoqëri.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 09/03/2023
 • 10.00
 • NJ.A Berdicë
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Berdicë
 • Z. Bardh Spahia
 • Kryetar i Bashkisë Shkodër
 • Gra dhe vajza të Nj.A Berdicë, staf i bashkisë
 • Po
 • Po
 • Stela Mardusha, Specialist
 • Ditmir Kraja, Këshilltar