Në kuadër të 7 Marsit festës së mësuesit, Bashkia Korçë do të organizojë një aktivitet ku do të mirëpresë ish mësues të cilët kanë dhënë një kontribut të rëndësishëm në edukimin e brezave, për të shprehur mirënjohjen ndaj tyre.

 • Tjetër
 • Aktivitet me rastin e festës së mësuesit
 • 07/03/2023
 • 10:30
 • Bar-Restorant "Shën Gjergji"
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korçë
 • Mësues të dalë në pension, përfaqësues të institucioneve vendore dhe përfaqësues nga Bashkia Korçë.
 • Po
 • Po
 • Xheni Kita
 • Sotiraq Filo