Vizite ne nje fasoneri dhe ne nje serre ne Afrim, njesia Qender.

 • Tjetër
 • Vizite
 • 07/03/2023
 • 10:30
 • Ne ambientet e aktiviteteve
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Qender
 • S'ka
 • s'ka
 • Deputete te Parlamentit, Kryetar i Bashkise Fier, sipermarresit private
 • Jo
 • Jo
 • Martin Dodi
 • Martin Dodi, Sekretar i Pergjithshem