Vizitë monitoruese në shkollën 9-vjeçare Xhorxh Sorros, Rrogozhinë.

 • Tjetër
 • 06/03/2023
 • 12:30
 • Shkolla 9-vjeçare Xhorxh Sorros
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Rrogozhinë
 • Rrogozhinë
 • -
 • -
 • Kryetari i bashkisë z.Edison Memolla, Drejtori i Zyrës Arsimore Rrogozhine Luan Sheshi , Drejtoresha e Shkollës 9-vjeçare Dëshira Sina, Drejtori i Politikave Urbane Geraldo Gjini,Kryetari i Komisionit Posaçëm Tërmetit Mario Meka arkitektë dhe inxhinierë nga firma ndërtuese.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Përgjithshëm