Prezantim mbi Shërbimin e Provës për studentët e universiteteve të cilët mund të ushtrojnë funksionet e tyre në një nga fushat e sistemit të drejtësisë penale apo në institucionin e Shërbimit të Provës, kryesisht në degët psikologji, juridik, sociologji dhe punë sociale.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Universiteti i Elbasanit
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gentjan Gazidedja
 • drejtor dtshp Elbasan
 • Studentet e Fakultetit te Shkencave Sociale ne Universitetin e Elbasanit
 • Jo
 • Jo
 • Anesti Kapllani - Drejtor
 • Ervin Hoxha - Drejtor i Pergjithshem DPSHP