Takim me prokurorë të prokurorisë së rrethit me qëllim promovimin dhe diskutimin e problematikave të hasura lidhur me zbatimin e dënimeve alternative.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 12:00
 • Prokuroria e rrethit gjyqesor Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gentjan Gazidedja
 • drejtor dtshp Elbasan
 • Prokurore te prokurorise Elbasan
 • Jo
 • Jo
 • Anesti Kapllani - Drejtor
 • Ervin Hoxha - Drejtor i Pergjithshem DPSHP