Prezantim mbi Shërbimin e Provës për studentët e universiteteve të cilët mund të ushtrojnë funksionet e tyre në një nga fushat e sistemit të drejtësisë penale apo në institucionin e Shërbimit të Provës, kryesisht në degët psikologji, juridik, sociologji dhe punë sociale.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Universiteti i Tiranës Fakulteti i Shkencave Sociale
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • tirana
 • Drejtori i Deges Territoriale të Shërbimit të Provës Tiranë z.Eriant Kulluri dhe specialistët znj.Evangjelica Leka znj.Ester Kodhel dhe znj.Julinda Manja
 • Punonjes te Sherbimit te Proves
 • Studentet e Fakultetit te Shkencave Sociale
 • Jo
 • Po
 • Anesti Kapllani - Drejtor
 • Ervin Hoxha - Drejtor i Pergjithshem DPSHP