Takim me grate dhe te rejat me rastin e festes se 8-Marsit

 • Tjetër
 • Aktivitet me grate
 • 08/03/2023
 • 10:00
 • Ambient privat Bar-Restorant ,Burrel
 • Shqipëri
 • Diber
 • Mat
 • Burrel
 • Agron Malaj
 • Kryetar i Bashkise
 • Zv.Kryetare
 • Jo
 • Po
 • Ervin Hysa ,Sekretar i Pergjithshem
 • Ervin Hysa ,Sekretar i Pergjithshem