Promovim libri , Bibloteka Lliko Nano dhe Lidhja e Shkrimtarece

 • Tjetër
 • Promovim libri
 • 09/03/2023
 • 12:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Alma Hoxha
 • Kryetar i Bashkise
 • Kryetar i Bashkise, Shkrimtare
 • Po
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro