Aktivitet pastrimi ambientit ne Bashkine Rrogozhine

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/03/2023
 • 13:00
 • Bashkia Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Afrim Qendro | Edison Memolla
 • Prefekt | Kryetar Bashkie
 • Administrata e Prefektit dhe Bashkise Rrogozhine
 • Jo
 • Jo
 • Albana Qefalia, specialiste e Sektorit te Monitorimit te Kompetencave dhe Funksionee te Deleguara
 • Arber Cato Sekretar i Pergjithshem