Dita e Nenes Aktivite “Lule dhe dedikim per nenat”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 11:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Ska
 • Ska
 • Qytetare te Permetit
 • Po
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro