Me rastin e festës së 7-Marsit, Kryetari i Bashkisë do t’ju dhurojë mësuesve lule në shenjë vlerësimi.

 • Tjetër
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Rrogozhinë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Rrogozhinë
 • Rrogozhinë
 • Edison Memolla
 • Kryetar i Bashkisë Rrogozhinë
 • Kryetari i Bashkisë Rrogozhinë, Drejtori i Zyrës Vendore Arsimore Rrogozhinë, Drejtorët e shkollave dhe mësuesit.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Përgjithshëm