Takim me vajzat dhe gratë shkodrane në kuadër të festës së 8 Marsit.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 11:00
 • Bashkia Shkodër
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Qytet
 • Z. Bardh Spahia
 • Kryetar i Bashkisë Shkodër
 • Qytetare të Shkodrës, përfaqësuese të shoqërisë civile, staf i bashkisë
 • Po
 • Po
 • Stela Mardusha, Specialist
 • Ditmir Kraja, Këshilltar