Finalja e Kupes Shqiperise meshkuj Tirana-Erzeni

 • Tjetër
 • Event
 • 05/03/2023
 • 19.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Farke
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem