Hapja e aktivitetit Berati Open AIR (Dita e Pare) ku do te marrin pjese 200 parashutiste .

 • Tjetër
 • Aktivitetet sportiv, festiv
 • 10/03/2023
 • 11:00
 • Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Sportiste, Dashamires te Sportit te Aeronautikes, , Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)